Reissasin äiti-poika-laatumatkalle Tukholmaan männä viikonvaihteeksi. Pariin lankakauppaankin pääsin, ja kolmannen oven taakse. Tällaisia ihanuuksia ostoskelin:

32596.jpg

Etualalla nyt 85 sormustinta käsittävään kokoelmaani lisäystä. Sitten uusi avainnauha. Sitten aivan suloisen tuntuista lankaa Anntorps Väv-nimisestä putiikista, kuten myös ihan vähän takanaan pilkottava Colinetten mohair. Tuo Anntorpin villalanka lähti heti jo Stokholmissa muotoutumaan lapasiksi. Jostain kumman syystä en sen tarkemmin tullut hyllyn laitaa syynänneeksi, onko tuo jotain sekoitetta vai pelkkää villaa. Nyt mietin, koska niin pumpulisen oloista on.

Toinen Gamla Stanin putiikki ei koreillut nimellään, mutta sijaitsi ihan tuota edellistä likellä. Siellä oli myös suloisia lankoja ja kivoja huiveja jo valmiina. Yhden hauskan ja hienon hihattimen idean sieltä nappasin, täytyy saada pian toteuttaa.

Nystan ikkunoiden takana kävin kuolaamassa; vain 10min myöhässä. Pikkasen meinasi harmittaa, kun keskilattia näytti olevan ale-koreja täynnä. Mutta no, mitäs en tsekannut etukäteen.

Sitten tuo hauska kirja Åhlensilta. Siinä on tuunattu vanhoista tehdasvalmisteisista villapaidoista vaikka mitä. Nämä esimerkiksi viehättivät:

32599.jpg32601.jpg

32602.jpg32600.jpg