Hiihtolomansa voi näköjään käyttää myös näissä merkeissä. Hyppää vain sopivissa paikoissa pois kyydistä...

45699.jpg

Iisalmen Lanka ja Käsityö-liikkeestä tein löydön! Olin juuri männä viikkoina käynyt seisoksimassa paikallisessa erikoisliikkessä miettien millaisen villatakin tekisin. Ja kun pitkän pohdinnan päätteeksi päädyn johonkin lankaan, sitä on se yksi kerä siellä hyllyssä eikä lisää ole olemassakaan. Kysyn vaan, että eikö ale-laarit ole juuri tällaisia yksittäisiä jämä-keriä varten, häh?? Noh, Ihmeen ihanasta Iisalmesta sitten sattumoisin löytyi vielä juuri samaa lankaa ja alessa! Ostin kaikki, jotta nytpä voin neulaista vaikka nilkkapitiusen palmikkotakin, jos siltä tuntuu. Ei ole langan määrästä kiinni. Pehmoista ja sekavaahan tuo Natura on, jotta nyppyyntymistaipumuksen näyttää vasta käytäntö...

Sitten Maxi-Marketista poistovärejä, edukkaasti nekin. Hassua, kun en aikanaan tykännyt tuosta meleeratusta lainkaan, nyt taas tykkään. Mun tykkäämiseni ei osu siis oikein yksiin Novitan kanssa.

No sitten tie vei Kuopioon:

45698.jpg

Kahdessa pikkukaupassa käväisin, ja tuollaista sukkalankaa sitten otin Neuleeksi-putiikista. Uusi lankatuttavuus minulle, ja kannatuksen vuoksi kun kerta sinne asti olin mennyt. Taito Shopin ale-korista sitten kaksi tuollaista lapaspakkausta. Ohutta Pirkka-lankaa ja lenkkimohairia. Aion huovuttaa noita vain pikkasen, niin jäävät suloisen pehmoisiksi *toivoo*

Ja kun vitostietä tullaan alaspäin, on seuraavaksi matkan varrella Varkaus, kuin suolikaasun karkaus:

45701.jpg

Kalliita ja ihania oli ne pari lankahyllyä Varkauden ompelutarvikkeessa pullollaan. Araucanian(?) ihanan pehmeät jätin sinne, koska minusta ne värjäykset olivat kovin tutunoloisia ;). Colinettea oli pakko saada jotain mukaan, joten päädyin sitten tähän Point5:een. Kolmesta vyyhdistä tulee ehkä joku liepoke, tuo Kingfisher-väri mätsäisi ehkä mustan kanssa. Näin aattelin.

Ale-korihan se oli sielläkin, ja sieltä sitten tuollaista viheriää sekoitetta huivin verran. BizzKnit taisi olla nimi, mistä lie päin mualimmoo. Palavelu oli oikein lupsakkoo ja mukavoo. Kassalta tarttui mukaan vielä tuollainen lankanukke 2000-luvulle päivitettynä.