Samalla kun saatellaan viimeisiä töitä päätökseen, kiehuuhan siinä pata jos toinenkin. Tämähän on puuhaa, joka vie koko käden... Jos ton nyttösen viskais tonne sekaan vielä...

95048.jpg

Violetti oli päämäärä, onhan violetti kuukausi vielä edessä. oikealta lähtien neljä vyyhtiä Vilmiinan Villapuodista hankittua Virtain Villan peruslankaa. Kolme kerää harmaata, yksi meleerattua. Aloitin värjäämisen Toikalta ostamillani Ashfordin villaväreillä (perusvärit sini, puna, kelta). Tuollaisia sekavia kohtia, ei oikein kunnon violettia kuin paikoitellen. Kaksi oikeimman puoleista jäi kovin punakoiksi, tänään pääsivät vielä toistamiseen pataan violettiin batiikkiväri-kylpyyn.

Vaaleanpunainen seiskaveikka lennähti pataan siniseksi muuntuvan t-paidan kera. Kerä oli ihan keränä, suoraan kaupasta-tyyppisesti. Siitä nuo selkeät pätkät sinistä väriä.

Vasemmassa laidassa luonnonvalkoista sekä tummanharmaata seiskaveikkaa niin ikään violetissa batiikkivärikylvyssä olleina. Harmaasta tuli tummaakin tummempi, mutta kuivana varmaan ihan kiva. Vaaleasta taasen tuli mukavan syreeninen.

Vielä lähikuvaa tuosta meleeratusta Virtain Villalangasta.

95049.jpg