Kiri tuli valmiiksi. Olin henkisesti varautunut tympiintymiseen ja työn pitkittymiseen, mutta ei. Ihan tuo valmistui nopsasti, enkä kyllästynyt pahasti mallikertaankaan. Ahne neuloja toki haluaa huivistaan mahdollisimman suuren, "vieläköhän tästä tulisi yksi mallikerta ennen reunusta", joten lanka loppui kesken viimeistä edellisellä reunuskerroksella. Onni onnettomuudessa on neulojatoverit, joilta löytyy samaista lankaa. Laura-ihanainen antoi omastaan ja maksuksi kerin hänen vyyhtinsä.

134697.jpg

Lanka on Ahvenanmaan tuliaisia, Ulfsbyn Källarkrogin mailla ilmeisesti käyskentelevät nämä lampaat. Metrimääriä tai edes vyyhdin painoa minulla ei ole antaa. Yksi, toooodella riittoisa vyyhti. Lanka on melko ohutta, paksuus vaihtelee seitinohuesta jopa nallenpaksuisiin kohtiin. Eipä siis haittaa, jos oma käsiala vähän heittelee... Puikot olivat kokoa 5. Tykkään tästä kovasti. Valmiit mitat ovat noin 2m leveyttä ja 1m korkeutta. Kun ei tästä huushollista löydy yhtään mittaa silloin kun sitä tarvitsisi... 

134696.jpg

Sitten pakotin itseni saattamaan valmiiksi erään ufoutuneen tuotoksen, näin violetin kuukauden kunniaksi. Napit vielä puuttuvat, joten ette näe sitä vielä in action.

134699.jpg

Malli Moda 5/05 ja lanka Novitan Aino luumun värisenä. Kappaleet ovat lojuneet valmiina koko menneen talven, kevään ja kesän. Se nyt vaan on niin tylsää ommella kappaleita yhteen.

134698.jpg

Eilen oli myös neuletapaaminen. En tiedä mikä noihin naisiin on mennyt, mutta näin paljon sain, siis sain, kaikkea! Kati oli bongannut kirppikseltä kuulema ihan mun ja Annen näköistä kangasta, ja niin se onkin ;). Tarja haluaa luopua vanhasta lehtivarastostaan. Laura sitten muuten vaan muisti nimipäivän kunniaksi. Ihania naisia.