Alkoi kuut sininen, harmaa, valkoinen. Ihan jo unohdin, mutta onneksi on Blogistan.

375027.jpg

Kokosin tällaisen kokoelman asiaankuuluvia sävyjä. Joitain muitakin keräsiä olisi ollut, langantähteistä puhumattakaan, mutta nämä ovat potentiaalisimmat kokelaat.

Vasemmassa laidassa Tallinnan Liisua kolmea eri väriä. Sitä löytyy myös punaisena. Näistä voisi tulla vaihteeksi vaikka jotain kirjavaa.

Sitten tuo suuri, sininen kerä; Lysiltä saatu joululahja; sukiksi.

Vieressään jo kotvasen ufoilleet Jaywalker-sukat. Eivät vain oikein iske. Suattaapa olla, jotta männöö purkuun ja muuntuu muiksi sukiksi.

Oikeassa laidassa vielä kahta eri sävyistä Regian raitaista sukkalankaa poikulin sukkiin.

Edelleen sieltä pilkottaa kerä villasukanharmaata Nallea, jos vaikka vaihteeksi sukkiin.

Vyyhti harmaan-mustan-lilan kirjavaa, Priimasta ostettua Öölantilaista, Lapaset?

Toinen valkoisuus keskustassa on ylä-savolaista angora-villa-sekoitetta. Enemmänkin somisteena, ei oikein puhuttele juuri nyt.

Ja pörrö-osastolle. Harmaan ja valkoisen kirjavaa Mohair Luxia; yllätys, yllätys, jos vaikka huiviksi!

Siniharmaasta Sublimen mohairista piti tulla jotain joulupukin konttiin, mutta josko ensi joululle tekisi jo?? (Sain nämä btw. sillä halvemmalla hinnalla kolme euroa ja risat? Ilmeisesti ensalkujaan myytiin väärällä hintaa?)

Ja heikosti seasta erottuu Colinetten superohut turkoosinkirjava mohairlanka. Siitä piti joku tiimihuivi tuleman. Jokohan tällä jaksolla?

Varmasti pystyn sanomaan ainakin jokusen sukkaparin ja harmuaisen huivin valmistuvan. Ja sehän se riittäneekin jo. Tämä parin kuukauden jakso on passeli, on enemmän aikaa. Ja hyvä, kun on useampi väri kerrallaan.