Päädyin sitten näköjään minäkin eri värisiin sukkiin Project Spectrumin siivin. Eilen tikuttelin ensin Log Cabin-sukan valmiiksi, sitten sinisen Denmark-sukan. Kuvaustilannetta järjestellessäni huomasin kameran lähteneen reissuun. Siksi kuvia vasta tänään. Sukkien parit valmistuvat, kun tulee taas sen värinen olo.

487521.jpg

487525.jpg

Sininen sukka kirjasta Knitting on the Road, malli nimeltään Denmark. Lanka on Hifan perussukkalankaa ja puikkoina ruusupuiset sukkapuikot kokoa 3mm. Ensalkuun mallineule tympäisi. Tympäisi niin, että koko homma jäi sikseen. Perjantaina päätin kuitenkin saada jotain spektri projektia kasaan ja sujuikin paremmin tuo loppu. Sukassa on silmukoita 56. Varsi on melko löysä, ja jalkaterässä kavensinkin silmukoita pois enemmän kuin ohjeessa.

Harmaa sukka kirjasta Handknit Holidays (nam), malli nimeltään Log Cabin socks. Lanka on Novitan Nallea ja puikkoina tuikitavalliset harmaat kolmosen sukkapuikot. Miehen sukan silmukoilla taas etenin, ja hyvä tuli.

Mitenkään kovin järkevää ei ole tehdä sukkaparin toista puoliskoa vasta joskus. Joutuu aika lailla tihrustamaan kerroksia ja silmukoita. Samanlaisen aikaansaaminen on työn takana. Mutku...

487528.jpg

Tämäkin menee vielä helmi-maaliskuun väreihin, vaikkei ole vielä valmis. Lacy Kerchief Shawl (esim. IK Holiday Gifts 06) Garnstudion Safran-langasta (100% puuvilla). Safraani oli alennuksessa täkäläisen kauppakeskuksen "hulluillapäivillä" ja maksoi alle kolme euroa kerä.