Tämä alkusyksy taitaa mennä viipottaessa ja päivitykset harvenevat jopa entisestään. Eikä tuo edellisen postin syy ole sieltä pienimmästä päästä. Lisäksi olen suunnitellut muuttoa. Bloggerissa kuulema olisi paljon paremmat kuvankäsittelymahdollisuudet.? Illan ihan pilkkopimeimpinä hetkinä, ennen kuin on ihan pakko painaa päänsä surkealle tyynylle, olen aloittanut jokusta muka-isompaa tekelettä.

853978.jpg 

Tämä, tuollaisen härpäkkeen ohje on parin vuoden takaisesta Knitscene-lehdestä. Lanka on kirppislöytöä, Novitan Mayaa, jota muuten löytyy yhdeltä sun toiselta tamperelaiselta neulojalta. Kävi kerran tapaamisessa ilmi. Ja vieläpä tämän saman punaista. Kuvassa väri näyttää mukavan täyteläiselle, oikeasti se on sammunut oranssinpunainen. Em. surkean tyynyn, ynnä vielä surkeamman sängyn, plus silloin tällöin neulomisen ja tietokoneilun, sekä lisääntyneen polkupyöräilyn myötä niskani sanoi about irti sopimuksensa. Huomenna marssin lääkäriin. Neulominen tuntuu pahalta, joten olen virkannut...

853975.jpg

853976.jpg

Inspiraatio on ollut paikalla jo kotvasen. Piti vain saada kimmoke. Näitä tosiaan syntyy melkein kuin sieniä sateella. Ohje on Erika Knightin kirjasta Koukussa virkkaukseen ja langaksi käy mikä tahansa. Minulla Tennessee, kun sattui olemaan justiisa passeleita värejä hollilla. Näistä ehkä jonain päivänä saattaisi syntyä lapsukaisille peittoja. Mitään aikataulua ei ole, teen tässä huvituksen mukaan.