Rakkautta toisella tunnustelulla; olen ihan rakastunut Noron Silk Garden-lankaan.. Oih ja voih. Iltaisin ei olisi viitsinyt edes neuloa, koska keinovalo ei tuo esiin kaikkia ihania värialueita ja -hippusia. Rakastan noita paksuja kohtia, rakastan noita ohuempia kohtia, ihana lanka.

1420590.jpg

Malli: Wabi-Sabi Reunasilmukka-blogista. Toinen rakkauteni kohde; Reunasilmukka-blogi... oih ja voih. Pelkästään tämän huivin ohjekin on niin kaunis... Loin silmukoita kolmisen sataa. Mallineulosta tein 7 mallikertaa. Huiville tuli leveyttä 13,4cm ja pituutta n. 164cm.

Lanka: Noro Silk Garden, värisävy 84. Lankaa kulutin kolme kerää, eli 150g.

Puikot; tavalliset, tylsäpäiset 5mm pitkät pyöröt.

Kaulahuivia onkin suhteellisen kiitollista tehdä näin päin. Pituus ikään kuin on jo kasassa, ja jokainen valmistunut kerros lisääkin leveyttä, ja sentti sinne tai tänne muuttaa vain huivin tyyliä. Vai onko se vain vaihtelun tuomaa virkistystä...

1420588.jpg

Mätsäävään settiin pitää tietysti olla päähine. Neulottua mallia en jaksanut alkaa metsästää, perushommista tuli liian "siistin" oloisia. Vitosen koukulla virkaten pylväitä tuli sopivan letkeää pintaa. Yksi kerä tähän meni, mutta harmi kun en tajunnut jättää kukkaan hieman heleämpiä sävyjä.