Sori ja pahoitteluni ja anteeksi. Mutta tää ei yksinkertaisesti ehtinyt enää päivittämään. Käsityörintamallakin oli koko kuun hyvin hiljaista. Iltaisin sitä melkein kaatui sohvalle, eikä kädet enää oikein jaksaneet. Kamerakin vetelee viimeisiään (jee, saa ostaa uuden!). Live-yleisön ihmettely alkoi käydä kiivaammaksi, joten päivitetäämpä itsemme jälleen kartalle. Ja kronologisessa järjestyksessä, kuinkas muuten.

Tilaisuus: Neiti Näpsä vietti syntymäpäiviään juhlallisissa merkein prinsessa-teemalla kotilinnansa saleissa.

1626364.jpg

Kakku. Hameesta ei tullut tarpeeksi runsasta, nyt näyttää kuin neito pomppaisi kakusta ulos. Tai neidon vartta pitkin ryömisivät jättiläiskäärmeet.. Mutta ihan maukasta oli, vaikka aina sitä jää poisheitettäväksikin. Täytskäri-ihmisiä kun emme ole. Pienenä en syönyt juuri lainkaan, koska "rökäleet" eli marjahillon sattumat saivat minut yökkäämään.

1626374.jpg

Puku. Tuhkimon pukua mukaellen valmistui neidille uusi puku tanssiaisiinsa. Tällä kertaa Eurokankaan laareista etsittiin vaaleansinisiä kiiltoihanuuksia. Yläosan kaava Ottobresta, muutoin omaa sävellystä.

1626367.jpg

Ohjelma. Kuvassa aarteenetsintää. Ohjelmassa oli myös tanssia ja yleistä ilakointia (viimeiset 10min). Äiti-kuningatar ei ehtinyt uupua lainkaan näissä pippaloissa, kaikki sujui niin hillitysti ja mallikkaasti.