Tässäkin osoitteessa niin surullisen usein suutarin lapsi jää ilman kenkiä. Jotenkin vain aika kiitää, ja ne tylsät jokapojan perusjutut jäävät neulekorin pohjalle.

Tällä langalla on jo monen vuoden historia takanaan. Jostain alekorista vuosia sitten kahden euron hintaan per kerä poimittuna, ja nyt vihdoin valmiina tekeleenä. Huoh. Tyttärelle näistä piti alunpitäenkin jotain tulla, mutta kauan kesti, ennen kuin tuli. Toissa vuonna aloitinkin jo mieluisaa mallia, mutta lanka ei olisi kuitenkaan riittänyt. Purkuun.

Lanka oli ilmeisesti monenmoisten säilytysten ja kuljetusten myötä hankautunut useista kohtaa poikki tai lähes poikki. Varsin mukavaa :(

No, nyt pääsin melkein kokonaan langasta eroon. Huokaus. Takki on ollut valmiina jo pari kuukautta, odotteli nappeja. Myös napillisena on ollut varmaan jo kuukauden päivät.. Saamaton, mikä saamaton.

Malli: Moda 4/09. Tytön valkoinen raglanjakku. Alunperin Sandnesin malli Sisu-langalle.

Lanka: Novita Wool, 100% merinovilla. n. 370g.

Puikot: 3mm. En muista 2,5:sia käyttäneeni, mutta en mene kyllä vannomaankaan.

Mietinnöt: Hieman näissä kuvissa näytöstää harteikkaalle tuo neiti Näpsä. Se kaiketi tuo helma sen verran "vetää kasaan", että sille näyttää. Elävässä elämässä on ihan soma. Ja mieluinen.