Keväällä koitti tummansininen vaihekin. En ihan heti olisi uskonut. Tumma sininen on kuulunut harvoihin tosi-inhokkeihini hyvin pitkään. Nyt se puhutteli.

Joululahjaksi sain vyyhdin Ilua. Lappunen on jossain, enkä ihan nyt muista mitä tämä oli, mutta muistaakseni ihan sitä perus-Ilua.

Mallina on mukaeltu La La's Simple Shawlia. Aika pian tosin putosin kärryiltä (iltamyöhät, umpiväsyt) ja tein miten huvitti kulloinkin. Puikkoina toimivat jälleen oivallisesti Addin pitsineloset. Yhdestä vyyhdistä tuli juuri ja juuri kaulassa palvelevan kokoinen.

Colinetten Jitterbug on ehkä lempilankani. Ainakin hyvin vahvasti mieluisimpien joukossa. Sitä tulee usein hamstrattua vyyhti, ellei mitään muuta mieluisaa satu eteen. Tämä hyvin tumma ja samettinen sininen Velvet Damson huuteli voimakkaasti ja mitäs siitä sitten muuta kuin iänikuinen Lace Ribbon Scarf.

Valmista on tosiaan kevään mittaan tullut yhtä sun toista, mutta jotenkin päämäärättömästi. Enkä nytkään saa millään näitä pingotettua aistikkaiksi. Siinä ne ovat suoraan puikoilta tulleina. Luovutan ennen maaliviivaa?