Piti ensin kertoa uudesta piposta. Mutta tänään on kuitenkin enemmän tällainen päivä. Sain joululahjaksi tiskirätin, jossa lukee: Se ei ole tekijä eikä mikkään, joka ei välillä pura. Eipä niin.

Haudoin joulunajaksi ihanuuslankaa Fleece Artistin Cashbahia. Punaista, ihanaa ja joku ihana malli puikoille. Annikseen olin viehättynyt. Siispä. Ensin vitosen puikoilla tuo pitsiosio; plääh, ei, liian löysää ja ruman epätasaista, nypytkin ihan tyhmän näköisiä. Purkuun. Sitten uusi yritys nelosen puikoilla. Valmiiksi saakka. Pingottamaan en sitten kuitenkaan alkanut, kun jokin tässä nyt vain tökki. Epäilin, että jää kuitenkin liian lyhyeksi, ja jää käyttämättä. Ja sehän ei ihanuuslangalle olisi lainkaan oikein. Niinpä purin koko homman. Odottakoon nyt sitten vaikka ensi jouluun uutta tulemistaan tuo Cashbah.

Tämä sitten on hiemn hyshys-osastoa. MIelessäni mukavannäköinen malli. Mutta onhan tämä aika outo, eikö vain? En usko, että kukaan tähän kiintyisi erityisemmin. Niinpä purin ja teen tästä niinikään aika ihanasta langasta jonkin toisen kaulatuotteen. Kerron sitten lisää, kun jotain asiallista kerrottavaa on.

Jep . Eli joululomalla tuntui, että joka toisesta neulomastani jutusta tulee sutta, joka toinen onnistuu. Ehkä se on ihan hyvin niinkin, niin pysyy neulojalla nöyryys :D