Joten laitetaas nyt. Eilen illalla huomasin, että tällaista on ilmassa, mutten uhallakaan tullut omaan blogiini, joten en saanut haastettani. (Oli pyjama päällä).

Johanna haastoi minut tähän meemiin. Joten Kerron mitä mulla on päälläni kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perässä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa tästä haasteesta ja tästä merkinnästä.

Aloitetaan alta. Ihan tavalliset valkoiset, bokserimalliset Sloggit, mustat rintsikat.

 Sitten on oranssi Espritin pitkähihainen T-paita, jossa rinnassa vähän strasseja ja samettipainatusta. Paita oli laadultaan pettymys aiempiin kokemuksiin verrattuna; lörpsähti heti veltoksi ja on nyt lyhyt ja leveä. Pidän lähinnä kotosalla ja vapaa-ajalla.

Sitten mustavalkoharmaa villatakki vuoden -98 tuotantoa SeiskaVeljeksestä. Tässä on niinkö "herrain kaulukset" ja vyökin tähän pruukkasi kuulua, ei havaintoa missä se nyt on. Lämmin on, ja tosi hyvänä on pysynyt ahkerasta käytöstä huolimatta.

Jalassa Onlyn vaaleahkot, kuluneet farkut. Vähän alkaa olla lahje jo turhan leveä, joten nämäkin lähinnä koti- ja vapaa-ajan käytössä.

Ruskea vyö auki, iso solki painaa vatsamakkaraa.

Mustat Lindexin NallePuh-sukat. Sini-puna-raidalliset villasukat. Omatekemät Idenan Crazy-raitalangasta. Joka, btw., on mielestäni yhtä höttööntyvää kuin Seiska Veljes Raita.

Kaulassa taitaa olla tollanen puuhelminauha. Ostin viime kesänä Lusto-metsämuseosta. Siellä jotkut yläkoulutytöt möivät omatekemiään juttuja. Halavalla. Juu ja hiuksissa on ruskea ponkkarihommeli.

Olen taas sen verran myöhässä, että kaikki tutut on varmaan jo tähänkin vastanneet. Mutta katso itsesi haastetun, mikäli et ole.

***

Ja sitten hieman kuvitusta aina olla pitää. Villapuodin alesta lankaa:

33680.jpgNuo harmuaiset muuntuvat jossain vaiheessa eri värisiksi. Vaaleanpunaista muuten vaan, joku hetken päähänpisto? Sitten tuota Noron Blossomia, kahta eri väriä. Hmm.. Miksiköhän en tuota enempää ostanut. Alkaa olla paikat täynnä yksittäisiä keriä, joista ei saa kuin tumppuja tai jotain muuta olemattoman pientä.