Olen kuulemma altis uusille virtauksille, sanovat. Tällaisia tarvekaluja on tullut tässä viime kuukausina hankittua ja testailtuakin.

376583.jpg

Nyt voi unohtaa superlonit ja katkeilevat neulat. Tai niin ne ainakin väittivät. Japanilaisen Cloverin melko uusi viritys Suomen markkinoilla. Ylösalaisin käännetty tavallisen oloinen muoviharja. Huovutusneulat on laitettu tuollaisen kädensijan sisään ja tuo kirkas putki liukuu sisään ulos neulauksen tahdissa. Tampereen tienoolla näitä myy Ompelukonekeskus Koivu. Olen kokeillut tätä vasta ihan vähän. Ei kommentteja toistaiseksi.

376581.jpg  

Tämä puolestaan on ollut jo käytössäkin. Tällä tehdään pallo- ja/tai kellotupsuja. Olen kokeillut edellämainittuja, ihan ok. Nopeampaa kuin niiden pahvirinkuloiden kanssa touhuilu, mutta optimaalinen langan määrä tappien ympäri kieputettuna on vielä hakusessa. Tämän värkin tilasin erään tutun kautta.

376574.jpg

Ja juu, olinpa kuvankäsittelykurssilla. Lupaankin nyt sitten "viihdyttää" teitä aina silloin tällöin hieman lennokkaammilla otoksilla... Tämä lentosukka on tehty ohuemmasta Opalin Flamingon värisestä sukkalangasta puikoilla 2,5 mm. Ihan on tavallistakin tavallisempi sukka, 70 silmukkaa.