Vuoden kohokohta koitti. Päivä meni hirmuisen nopeasti hyvässä seurassa, mutta myös itsekseni. Jälkeen päin on sitten tullut mieleen, mitä kaikkea pitikään katsella. Ehkei se kaksi päivää olisi ollenkaan hassumpi, joskus muinoin olen niin tehnytkin. Taisin huumaantua c-hallin lankaosastoista siinä määrin, ettei järki todellakaan pysynyt enää päässä.

Budjetti oli laadittu, eikä se ylittynyt. Kyseenalaista toki on, onko mitään järkeä käyttää näin paljon varoja lankoihin, mutta heikkoutensa kaikilla :)

2070124.jpg

2070118.jpg

Secretwoolin osastolla lähti jo lapasesta. Kaikkea on tosin yksittäin, paitsi tuota Titityyn sukkalankaa kaksi kun on kaksi jalkaakin.
2070115.jpg

Tästä tulee huivi. Mutta unohdin jo tämän, kun ostin jo:

2070107.jpg

Vasemmalla on ahvenanmaalaisen lampaan villaa tumppujen verran Honkarinteen tilan kojusta. Oikealla Tinttamarelliltä ostettua lankaa huiviin.

2070109.jpg

Näistä tulee lahjoja.

2070114.jpg

Ilman pinkkiä ihminen ei voi elää näköjään.

2070128.jpg

Ensi keväänä heitän hyvästit yhdelle vaiheelle elämässäni ja ennakoin jo sitä. Hoitotädit saavat viimeistään keväällä, ehkäpä jo jouluna, sukkia. Langat on valittu kukin henkilö mielessä. Neiti Näpsäkin osasi arvata hyvin mikä on kellekin.