Vaikka tekeminen on ollut kesän aikana vähäisehköä, eikä varastoakaan ole tullut kartutettua entiseen malliin, niin onneksi ystävät pitävät varastosta huolen. Tuliaisia ja löytöjä eri puolilta maailmaakin melkeinpä:

1841367.jpg

Alimmaisena ihan älyttömän ihana paita! Sen sain eräältä tant-Sannalta ihan vain kun hän tykkäsi, että mää tykkäisin. Ja tykkäänkin! Kiitos, tant-Sanna! Vasemmat aqua-henkiset sekoitelangat on saatu synttärilahjaksi Villavyyhdeltä. Vaaleansiniset vuosikerta-Tennesseet löysi kirppikseltä KirsiR, jos vaikka peittoon tarvitsen. Ehta villalanka Virosta tuliaisiksi, niinikään Villavyyhdiltä. Tant-Sanna harrastaa erästä ulkoilulajia ja kävi sitä ihan ulkomailla tekemässä.  Minä sain ihanaa irkkulankaa! Laura kävi kesälomareissulla Kymenlaaksossa ja toi maistiaisiksi Seiskaveikan Polkkaa. Tää kiittäis ja niiais tän lahjoista!!!

1841394.jpg

Näistä ihanista irkuista tulee ihanat talvilapaset. Ihan varmana irlantilaisten lampaiden villaan on kätkeytyneenä erityisominaisuuksia, jotta ne pitävät vielä paremmin vettä ja viimaa, sekä lämmittävät tupla-enemmän kuin minkään muun maan lampaiden villa.