Nyt sitten juhlittiin toisin värein:

546648.jpg

Sankaritar oli pukeutunut ajankohtaiseen pallomekkoon.

546645.jpg

546646.jpg

Kaava Ottobresta 2/02. Yläosa on vuoritettu. Alla oleva tyllialushame lehden 2/04 kaavalla. Kangas on omista varastoista, ja ehtaa 1980-lukua. Olipa onni, että kangasta oli ostettu reilusti. Ja meillähän säilytetään kaikki...

Entisessä kotikaupungissani oli Piretta-PTA:n housutehdas, jonka johdosta kankaitakin myytiin mm. eräässä kangaskaupassa. Tätä palloa vilahteli armon keväänä -86. Minulla oli tästä pinkistä äidin tekemänä kapea, pitkähkö hame. Sillä vastaanotin peruskoulun päästötodistuksen, koreilin elämäni ensimmäisellä ulkomaanmatkalla Tukholmassa ja ettenpä vain jotain romanssintynkääkin olisi joskus aloitellut.

 546743.jpg

Samaa kangasta sai myös mustana. Tästä kuosista huolisin jonkin vaatteen itselleni tänäkin päivänä. Nämä housut olivat käytössä peräti muutaman vuoden ja näillä vietettiin ainakin yksi ikimuistoinen teinivappu... Kuvassa olen em. Tukholman matkalla. Oi tuota sulokasta tyyliä! Ei minua onneksi taida tästä tunnistaa kuin tutut. Myös tuo vihreä takki on äidin ompelema, ja huomatkaa miten se väri mätsää noiden pallokankaiden vihreisiin palloihin. Väri"vammainen" jo silloin ;)

546744.jpg