Sain äitienpäivälahjaksi lahjakortin Akateemiseen. Se välillä jo unohtuikin, mutta putkahti esiin oikeaan aikaan. Olin haaveillut Juju-lastenvaatekirjasta ja Joka tyypin kaavakirjasta, ja nyt syntymäni vuosipäivän kynnyksellä oli hyvä syy sijoittaa itse lisää. Onnea siis minä. Taas. Jälleen kerran. Muistaakseni en vielä ollut hankkinut itselleni lahjaa... Tuo hamekirja tuli tilattua jonkin blogin innoittamana vähän niinku samasta syystä, itselleni lahjaksi.

684148.jpg

Jokatyypin kaavakirja sai heti sormet syyhyämään. Vuosiin en ole kuositellut juuri mitään oikeasti. Kirja palautti mieleen niitä periaatteita, ja sen ettei se välttämättä ole vaikeaa.

Tuo hamekirja toimii enemmänkin sitten ideoiden lähteenä. Olen itse mielestäni aika huono ideoimaan, mieluummin toteutan jonkun muun ideoimaa. 

Juju, erilainen lastenvaatekirja, on yksinkertaisesti ihana; ideoita tulviva ja inspiroiva. Ja mielelläni kannatan tällaisia kotimaisia tekijöitä. Jujua kaupassa selattuani kaksi vanhaa äitini t-paitaa alkoi saada uutta elämää:

684147.jpg 

684144.jpg

Paidoista tulee neiti Näpsälle tunikoita. Ja on siellä yläkulmassa jo yksi hamekin tulossa.