29839.jpg

VarastoA: Olen siitä onnekas, että minulla on ihan pieni käsityöhuone, missä voin säilyttää tarvikkeeni ihan siinä järjestyksessä kuin tykkään (=taiteellisessa sekasotkussa). Nyt kuitenkin sijoitin tuollaisiin muovisiin laatikoihin. Yhdessä on puuvillalangat, yhdessä Seiskaveljet ja Isoveljet, yhdessä Nallet, yhdessä vauvalangat ja ohuet sukkalangat ja yhdessä sekalaiset villalangat. Akryyli- ja muut ihmesekoitukset eivät enää näihin mahtuneet, vaan ne ovat noissa raidallisissa pahvilaatikoissa. Suurin osa näistä on jämiä ja yksittäisiä keriä. Jokunen keskeneräinen työkin taitaa tuolla piileksiä. Halusin eroon noista pahvilaatikoista, koska täyteen tungettuina ne alkavat levitä leveyssuunassa ja kannet eivät pysy kiinni. Näin langat saavat osakseen myös ihailua muun puuhailun ohessa.

VarastoB: Olohuoneen arkkupöydässä. Pari sekalaista pussia jämiä ja yksittäisiä-kaksittaisia keriä, keskeneräisiä hommeleita ja puikkoja.

Varasto C: Alimman kerroksen lattialla ja lankakorissa kaikki uusimmat ja inspiroivimmat langat, ohjeet ja puikot

29823.jpg

Ommella surautin illankähmässä tällaisen pyöröpuikkotellingin. Kirppikseltä villin kuosinsa takia ammoisina aikoina poimitun pikkuessun uusi elämä. Pyöröpuikkomääräni ei suinkaan rajoitu näihin. Puikot vaan tuppaavat seikkailemaan ympäri taloa... Ehkäpä jonain kauniina päivänä ne löytävät tiensä tänne uuteen kotiinsa.