Edit: Lisäsin loppuun pari päivänvaloisaa kuvaa huivista.

Kaikenlaista kiirettä ollut ilmassa; yksinjuoltajuutta, lasten sairastelua, vaatehuoneen siivoilua kirppiskiilto silmissä ja jopa nettiyhteyden pätkimistä, mitä ei ole kyllä muutamaan vuoteen esiintynyt. Töissäkin on pitänyt käydä. Ompa sitten valmistakin tullut. Mutta ei edelleenkään mitään isoa...

Eräänä päivänä paistoi aurinko, mutta sitten loppui kamerasta akku.

351163.jpg

Malli: Cable Twist Socks, silmukoita 63 ja melko tiukkaa tekee.

Lanka: Online Supersocke 100, Sierra Color. 0889

Puikot: 2,5mm

351164.jpg

Päätin olla välittämättä osuvatko raidat samoille kohdille. Nuo palmikoiden kierrotkin olisivat tietysti voineet olla vastakkaisiin suuntiin. Mutta kiva lanka päivänpaisteella. Hämärässä illassa ei niinkään.

Ja sitten, lähes mörvelöosastoa.

351158.jpg

Huovutetut lapaset á la TaitoShop Kuopiosta ostettu valmispakkaus. 100g ohutta Pirkka-lankaa ja n. 60g Esiton lenkkimohairia. Pirkka oli fuksian punervaa, lenkkimohair violettia. Sukkapuikot kokoa 5mm ja puikoilla 32 silmukkaa. Pesu 40 asteessa normipyykin seassa. Huopumista tapahtuu vain hieman. Pinta tiivistyy ja mohairlenkit tulevat enemmän esiin. Mikä tässä tapauksessa oli mielestäni huonompi homma. Nyt tuo violetti pörhö peittää tuon minulle mieluisamman värin alleen. Vastaavissa oransseissa langat olivat saman väriset ja lopputulos miellyttävämmän näköinen. Mutta no, lisää lahjavarastoa...

351161.jpg

Sitten jotain hyvin miellyttävää...

351156.jpg

Malli: Lacy Kerchief Shawl, jonka malli löytyy esim. lehdestä IK Holiday Gifts 06. Pituus 206cm, leveys paksuimmalta kohtaa 18 cm.

Lanka: Fleece Artist, väri Piñjata. 100g.

Puikot: 3,5mm.

Aivan ihana lanka neuloa ja käyttää. Neuloin kunnes talousvaakani näytti lankamäärän olevan puolessa. Eihän se sitä ollut, toinen pää on paljon pidempi kuin toinen. Mutta ei haittaa yhtään mitään tällaisessa kaulakääryleessä.

352097.jpg

352098.jpg