1209973.jpg

Töitä varten halusin kokeilla paria Novitan syksyn "uutuutta". Köh, juuri kun kevätlangat pukkaavat kauppoihin... Tässä tällainen tyttösen pipo Syksyn 07 Novita-lehdestä. Kuvassa ollut tyttö oli melkein kymmenen vuotta vanhempi kuin tämä esimerkkihenkilöni, mutta eipä juuri kasvun varaa silti ole. Iso pääkö? Täysin ohjeen mukaan. Kuura-lanka ei oikein kulkenut muovisilla sukkapuikoilla, nihkeää. Tupsusta tuli aavistuksen liian iso, painaa enemmän kuin itse pipo.

1209975.jpg

Uusimman Novita-lehden malli ihan lopusta, Lyhde-pipo. Lankana Seitsemän Veljestä Country, noin puoli kerää. Lanka tuntui ihan kivalle käsissä, mutta lieneekö lopputulema tavallista seiskaveikka-pörhööntymistä. Esikoinen ei ihan varauksetta tätä ollut päähänsä laittamassa, joten menisiköhän tämä lahjaosastolle..

Sitten hieman sisustusta:

1161443.jpg

Lokakuussa keväisen vihreää. Olipas muuten valoisaa...

1161434.jpg

Marraskuu. Mustaa teki naisen mieli jo pitkään.

1161430.jpg

Joulukuu. yhtään ei olisi huvittanut vaihtaa, tammikuun värissä jo mieli. Mutta lasten takia. Ja kun loppiainen sitten koitti, punaisesta luopuminen tuntui ankealle.

1209977.jpg

Tammi- ja helmikuu. Niin, sitä lunta ja pakkasta sitten tuonne uloskin kiitos. Tai pelkästään lunta oikeastaan kiitos. Se pakkanen minimissään kiitos.

Vinkki: Kangaskauppojen palalaarit ja poistopätkät ;) Eikä käy liikaa kukkaron päälle.