En aio edes yrittää selittää mitään. Voi olla, että blogi on jäämässä telakalle. Jotenkin tuo Ravelry ajaa asiansa oleellisimmissa asioissa, ja naamakirjassakin voi esitellä tuotoksia lähimmäisillensä. Minä kun en koskaan oikein ole osannut ryhtyä kommunikoimaan tuolla kommenttilaatikoissa; en vissiin oikein kerkiä. Ja kun eivät nämä minun projektini niin kovin uraauurtaviakaan ole, niin mitäpä tällä.

Ihan vielä en heitä rukkasia kehään, ehkä kesemmällä ;) Monenlaista on tullut neulottua, suurimmaksi osaksi tosin puolitekoisiksi asti. Kuvaaminenkin on jäänyt. Mutta nämä muistin kuvata. Paitsi että olihan näitä yhteensä viisi, ja ehkä ne kaksi hienointa ehti jo pakettiin ennen kuin taas muistin tätä kuvaamisasiaa.

Näitä saivat työkaverit lahjuksiksi. Kukin omannäköisensä. Pussukka on tässä ylösalaisin, vetoketju on tuolla kaarevalla sivulla. Materiaalit noista omista, pohjattomista jemmoista.

Kaava on Tilda-kirjasta. Näihin kahteen painoin itse leimasimella nuo kuviot. Päällisen ja vuorin välissä on kerros ohutta vanua.

Että tällaisia tänään.