Minulla on nykyään olohuoneessani niin hyvä valo, että marraskuussa kykenee neulomaan mustaakin. Ainakin sata vuotta tehtävissä ollut musta Lacy Kerchief Huivi tuli nyt tehtyä.

1083021.jpg

 

Lanka: Jo kertaalleen huiviksi neulottua ja purettua Novitan TopWoolia(?) (muutaman vuoden takaa) 200g.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Puikot: 3.5mm.

Malli: Lacy Kerchief Shawl. Interweave Knits Holiday 2006. Ja ei saa kysyä monesko tämä jo oli...

1083029.jpg

Messuilta ostamistani langoista huivi omasta päästä. Rimpsureunukseen katsoin koordinaatteja Knitting On The Edge-kirjasta.

Lanka: Wendy Fusion. 150g eli kolme kerää. 50% villaa, 50% akryyliä.

Puikot: 6mm.

Ihanan pehmoinen ja sopivan pituinen. Kuvittelin ostaneeni mustempaa lankaa violetein vivahtein. Tuo sinisen määrä oli yllätys. Ensin ei niin kovin mieluinen, mutta kyllä se nyt menee. Pipon tahtoisi myös tästä samasta...

Pääsin mukaan pikkuretkelle Hämeenlinnan apajille puoli-ilmaiseksi. Kävimme Wetterhofilla, josta ostin joululahjatumpuiksi päätyvää hahtuvaa. Sitten vierailimme tuntitolkulla lankakauppa Villamokassa. Oi. Miksi ei Tampereella ole tuollaista??? Viihdyimme. Kiitos vaan, ja huiskutus kauppiaalle! Ihanuuksia olisi ollut, tyydyin kartuttamaan puikkovalikoimaani ja  yllätys yllätys sukkalankaa. Zitronin Trekkingiä en ole ikänä vielä kokenut, hyvä syy. Lisäksi vielä jotain muutakin luonnollista, mutta kuuluu hyshys-osastoon. Ja näin saimme sijoitettua viimeisen viisikymppisen erittäin tuottavasti.

1083026.jpg

 Tulipas synkähkön värinen postaus. Joskos sitä seuraavaan saisi jotain väriäkin.