Villapuodin valikoima sai jälleen pauloihinsa, ja tällaisia tuli hankittua. Norosta tulee isona perustavisvillatakki. Ehkäpä syksyn ensimmäisillä pimeillä. Piilotan langat jonnekin, ja sitten muistutan itseäni syysfiiliksen iskiessä. Hauskoja nuo Kureyonin värit. Otin sitä, mitä oli vielä noin paljon jäljellä. Saan kuitenkin lähes kaikkia mahdollisia värejä samassa kaupassa.

Sitten halusin kokeilla tuota Fleece Artistin lankaa. Väri jälleen mahdollisimman kirjava. En tiedä vielä mitä tuosta tulisi. Ehkäpä joku huivi tuon uuden kivan kirjan ohjeella. Suuri määrä kivoja huivi-ideoita tuossa kirjassa. Kaupan päälle tuollaiset hauskat lasten puikot.

66918.jpg

Neidin kevättakki on viittä vaille valmis. Vain pari onnetonta aukkoa ja napit. Pyrin jättämään päätellessä pitkät langat, jotta niillä saisi mahdollisimman paljon yhdistettyä kappaleita. Tympii se lankojen päätteleminen kaikin tavoin. Ihan varma en ole tuosta pykäreunuksesta, olisiko ollut edes tarpeen. Mutta en minä sitä enää pura.

66921.jpg

Tuo Katian Jamaica oli aivan ihanaa neuloa ja mallikin oli kiva; sopivan helppo mutta vähän vaihteluakin. Yllätyksekseni langan raidoissa olikin joku tolkku (luki kyllä vyötteen sisäpuolella, myöhemmin huomasin). Jonkin verran tuli sitten lankaa kerittyä "hukkaan", kun tuli sitten tarve aloittaa kappaleet aina samasta kohtaa raidoitusta. Jämistä tulee ehkä pipo, tai ainakin matohuivi minulle.