Joka vuosi sitä tuntee riittämättömyyttä, kun ei joulupaketteihin saa mielestään tarpeeksi itse tehtyä. Sitten kun aikaansaannoksiaan listaa tänne blogiin, niin onhan sitä ihan ahkerana tullut oltua. Kai se yliminä olisi tyytyväinen vasta kun jokaiselle läheiselle olisi valmistunut hieno palmikkoneuletakki...

2169126.jpg


Neiti Näpsä valmisti näitä helmitähtiä kymmenen ja isoveli niinikään viitisen kappaletta. Itse toimin virallisena pihtinaisena. Omat sormeni, ja hermoni, viitsivät taipua vain yhden tähden verran. Ihana idea ja kiitos kuuluu Silmukatin blogiin, sieltä idean poimin!


2169147.jpg


Neulovat live-ystäväni saivat kässäpussit. Omasta kokemuksestani näitä ei voi koskaan olla liikaa. Tuo ihana kangas oli tietysti poimittava mukaan Eurokankaan palalaarista, vaikka sitten viimeisillä pennosilla. Pussien vuorit olivat hieman erilaisia, saajien mukaan hieman mietitty. Ja sen, mitä varastoista löytyi.


2169129.jpg


Neiti Näpsän piti saaman barbin ja bratzin vaatteita joulupaketistaan, mutta nyt oli pajalla liian kiirettä. Neidille valmistui tällaisia pussukoita. Hän pitää kovasti hevosista ja koirista, joten lisää myös niitä kuhunkin pussukkaan.


Ja sitten Tildan kaksi puolta:

2169156.jpg

2169165.jpg


Innostuin sitten myös näistä aika lailla. Muutama ystävä löysi saappaan paketistaan. Näitä voisi tehtailla ensi vuonna lisää nyt vaille jääneille. Tekeminen oli hauskaa! Kaava ja ohje on kirjasta Tildan talossa. Alempien saappaiden kankaat ja nauhat niinikään Tildaa, messuilta ostettu.

Pystyisiköhän sitä ensi vuonna aloittamaan lahjapajan ajoissa???