Mustina versioina nämä lienevät jo mätänemispisteessä? Taannoisella matkallani Uuteen Maailmaan ihastuin oitis tähän mustaan, puuvillalankaan, jossa seikkaili ruskeita puuhelmiä ja muovisia lehdyköitä. Kahdesta vyyhdistä suunnittelin saavani jo jonkinmoisen kaulatsydeemin. Niinpä.

Malli siis ihan omasta päästä; 25 silmukkaa ja sileää neulosta. Alunperin piti neulomani tämä renkaaksi, mutta unohdin. Ehkäpä vielä ompelen päät yhteen.

Lanka on Trendsetter Yarnsin Soleil. Täältä Soleil-linkkiä klikkaamalla näette "hauskoja" nuttusia tästä langasta... Varsin hupaisia :D Suuren maailman jännitykseltä sitä ei sitten ilmeisesti tullut oltua ihan täysin niin sanotusti kartalla, sillä toisessa vyyhdissä on vaahteranlehtiä, toisessa perus-koivun tms... No, eipä niitä kaiketi kukaan huomaa tuolta seasta. Tai; niin sen oikeastaan ajattelinkin alunperin! Puikot taisivat olla kokoa 5mm.

Kaverit hieman naureskelivat tälle ostokselleni. Ja sarjassamme neulomuksia onhan tämä taas vähän tällainen... "ilmankin voisi elää".